Sergiu Radu e titular!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul lui VfL Wolfsburg, debutant la naţională, va juca din primul minut împotriva belaruşilor, înlocuindu-l pe indisponibilul Ciprian Marica. În această seară, de la ora 19.00, în

Atacantul lui VfL Wolfsburg, debutant la naţională, va juca din primul minut împotriva belaruşilor, înlocuindu-l pe indisponibilul Ciprian Marica.

În această seară, de la ora 19.00, în direct la TVR 1, naţionala de fotbal a României va juca, la Minsk, împotriva naţionalei Belarusului, iar o victorie ne-ar aduce cu un pas mai aproape de calificarea la Euro 2008.
Din păcate pentru noi, atacantul Ciprian Marica nu va juca, el fiind răcit.

"Marica a răcit. El nu a fost accidentat, aşa cum s-a speculat toată săptămâna. A avut temperatura de 40 de grade acum două zile şi sunt zero şanse să joace. Mă gâdesc cine va juca atacant", a anunţat, ieri, selecţionerul Victor Piţurcă.

Totuşi, la antrenamentul oficial, "neamţul" Sergiu Radu a fost utilizat în linia de atac, alături de Mutu şi Dică, aşa că sunt şanse foarte mari ca "Schijă" să înceapă titular şi în această seară. Din fericire, problemele selecţionerului s-au rezumat doar la Ciprian Marica, chiar dacă la antrenamentul de ieri Cristi Chivu a dat ceva emoţii antrenorilor.

Astfel, după un duel la jocul-şcoală, el a rămas la pământ. După câteva minute, s-a ridicat ţinându-se cu mâna de şold şi s-a îndreptat către banca de rezerve, însă accidentarea nu s-a dovedit serioasă, iar Chivu a revenit pe teren.

Buna dispoziţie a domnit în lotul României atât la antrenament, cât şi după, când Ionuţ Lupescu şi Cristi Chivu s-au fotografiat cu câţiva militari şi jandarmi, spre amuzamentul celorlalţi jucători, dar şi al jurnaliştilor.

Gazdele nu cred într-un rezultat bun

În Belarus, nimeni nu se gândeşte la o victorie împotriva României, iar un rezultat de egalitate este văzut ca o izbândă. Tocmai de aceea, până ieri nu se vânduseră decât 10.000 de bilete, însă organizatorii aşteaptă totuşi 15.000 de oameni, mulţi dintre ei urmând să vină din ţările vecine.

"Avem o echipă tânără şi un antrenor nou. Nu ne gândim la o victorie împotriva României, dar un rezultat de egalitate ar fi excepţional. Sincer, în aceste ultime jocuri pe care le mai avem de disputat, doar împotriva Sloveniei sperăm la trei puncte", ne-a spus ofiţerul de presă al naţionalei Belarusului, Alexander Leshchik, pe aceeaşi lungime de undă fiind şi ziariştii de la "Pressball", cel mai important cotidian sportiv din Minsk.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite