Sergiu Radu, "fermecător" pentru Energie Cottbus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii Sergiu Radu şi Vlad Munteanu au marcat toate golurile echipei Energie Cottbus, în partida câştigată sâmbătă cu Borussia Monchengladbach, scor 3-1. Radu a marcat de două ori,

Românii Sergiu Radu şi Vlad Munteanu au marcat toate golurile echipei Energie Cottbus, în partida câştigată sâmbătă cu Borussia Monchengladbach, scor 3-1. Radu a marcat de două ori, ajungând la a şasea reuşită în acest sezon de Bundesliga. Tot sâmbătă, Marius Niculae a debutat la Mainz.

Românii lui Energie Cottbus, Sergiu Radu şi Vlad Munteanu, îşi continuă evoluţiile excelente din prima ligă germană. Cei doi au fost protagoniştii derbiului retrogradării cu Borusia Monchengladbach, scor 3-1, marcând toate golurile echipei antrenate de Patrik Sander. În faţa propriilor suporteri, Radu a reuşit o "dublă" în numai şase minute, marcând primele două goluri ale meciului cu Monchengladbach în minutele 33 şi 39, ultimul chiar din pasa lui Vlad Munteanu.

Degen a reuşit să reducă din diferenţă pentru oaspeţi, numai pentru ca Munteanu să închidă tabela în minutul 89, la 3-1. Evoluţia celor doi a reuşit să impresioneze jurnaliştii germani. "Radu, fermecător!", a titrat "Bild", în timp ce agenţia ARD a scris, sub titlul "Radu duce Energie spre victorie", că Vlad Munteanu a ratat de trei ori şansa de a deschide scorul, înainte ca atacantul român să marcheze cele două goluri. Mai multe publicaţii germane au folosit titlul "Radu i-a stricat jubileul lui Heynckes", antrenorul Borussiei Monchengladbach, care se afla la meciul cu numărul 500 în Bundesliga, ca tehnician.

Debut pentru "Săgeată"

După ce a avut evoluţii reuşite în amicalele din pauza de iarnă, Marius Niculae a debutat la Mainz şi într-un meci oficial. Ex-dinamovistul a intrat pentru ultimul sfert de oră a victoriei pe care echipa sa a înregistrat-o în deplasarea de la VfL Bochum, scor 1-0. Graţie acestui rezultat, Mainz s-a apropiat la patru puncte de salvarea de la retrogradare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite