Semn bun!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentativa de rugby a României a făcut duminică seara un meci excelent în faţa Italiei, echipă pe care a depăşit-o după un meci controlat autoritar de tricolori După

Reprezentativa de rugby a României a făcut duminică seara un meci excelent în faţa Italiei, echipă pe care a depăşit-o după un meci controlat autoritar de tricolori

După înfrângerea categorică, 7-61, cu echipa a doua a Africii de Sud, în prima etapă a turneului IRB Nations Cup, care se desfăşoară în aceste zile la Bucureşti, reprezentativa României a arătat o altă faţă în disputa cu Italia. Băieţii pregătiţi de Robert Antonin au arătat că pot practica un rugby de înaltă clasă.

Susţinuţi de aproape 2.000 de suporteri, care au venit să se relaxeze în parcul Tineretului, cu mici şi bere, unde buna dispoziţie a fost la ea acasă, băieţii noştri au trecut de peninsulari, cu 19-8, şi se gândesc acum la revanşa pe care şi-o vor dori italienii la Cupa Mondială.

"Sper ca la Cupa Mondială să jucăm şi mai bine contra Italiei şi să mai învingem o dată. Apărarea colectivă care ne-a lipsit în disputa cu sud-africanii a fost decisivă de această dată", a declarat după partidă, căpitanul tricolorilor, Marius Tincu.

Încântat de jocul tricolorilor a fost şi managerul României, Robert Antonin. "Băieţii au jucat cu inima şi cu multă agresivitate. Mai sunt multe lucruri de pus la punct în atac, dar la modul general pot să mă declar satisfăcut de cum ne-am prezentat împotriva Italiei. M-a mulţumit în special linia a treia", a declarat Antonin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite