Selecţionerul i-a luat uşor pe jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Tricolorii" au efectuat, luni seară, primul antrenament care a deschis săptămâna de pregătire în vederea meciului cu Belarus. Singurul absent a fost Laurenţiu Roşu, în timp ce Adi Mutu a

"Tricolorii" au efectuat, luni seară, primul antrenament care a deschis săptămâna de pregătire în vederea meciului cu Belarus. Singurul absent a fost Laurenţiu Roşu, în timp ce Adi Mutu a anunţat că a intrat în silenzio stampa după scandalul cu chelnerul constănţean.
Dacă la reunirea lotului echipei naţionale, luni dimineaţă, doar o parte a componenţilor primei reprezentative s-a prezentat în cantonamentul de la Mogoşoaia, seara, la cel dintâi antrenament condus de Victor Piţurcă, toţi jucătorii au fost prezenţi pe gazon.
Excepţia a fost doar echipierul lui Recreativo Huelva, mijlocaşul Laurenţiu Roşu, care a făcut joncţiunea cu ceilalţi "tricolori" abia alaltăieri târziu. Aşa cum obişnuieşte selecţionerul, prima reprezentativă începe cantonamentul cu o şedinţă de pregătire care să îi scoată pe fotbalişti din oboseala acumulată în weekend, în meciurile de campionat. Dincolo de câteva alergări uşoare şi o repriză de stretching, "tricolorii" s-au antrenat uşor şi cu mingea, în acest fel văzându-se grupurile de amiciţie de la echipa naţională: "câinii" Claudiu Niculescu, Radu ştefan şi Cristi Pulhac au jonglat împreună cu ex-dinamoviştii Ciprian Marica şi Gabriel Tamaş, rapidiştii Vali Bădoi şi Mugurel Buga, cu fostul giuleştean Răzvan Raţ etc. În antrenament s-a implicat şi Piţi, care a şutat la poartă minute în şir, dovedind că nu şi-a pierdut acurateţea de altădată, dar şi Didi Prodan, care l-a provocat la o miuţă pe Marica. În ceea ce îl priveşte pe Adrian Mutu, acesta, aflat în silenzio stampa, nu i-a băgat în seamă pe jurnalişti şi a şi plecat primul la vestiare, însoţit de unul dintre preparatorii fizici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite