Seară magică pe Anfield

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liverpool a stabilit un nou record în Liga Campionilor, învingând marţi seară pe Beşiktaş cu 8-0! Englezii încă nu sunt siguri de calificarea în optimi. Cu securea deasupra capului,

Liverpool a stabilit un nou record în Liga Campionilor, învingând marţi seară pe Beşiktaş cu 8-0! Englezii încă nu sunt siguri de calificarea în optimi.

Cu securea deasupra capului, vicecampioana europeană Liverpool s-a dezlănţuit. Începea meciul de marţi cu Beşiktaş, cu un singur punct din primele trei meciuri de grupă şi cu riscul de a fi eliminată în cazul unui eşec. "Cormoranii" au răspuns cu un fabulos 8-0.

Englezii sunt în zodia meciurilor-spectacol în Ligă. Manchester United a învins pe AS Roma sezonul trecut cu 7-1, performanţa "diavolilor" fiind depăşită în acest sezon de Arsenal, care a umilit Slavia Praga, scor 7-0. Liverpool nu putea să stea deoparte.

Echipa lui Rafa Benitez, care a început anevoios sezonul, le-a oferit miercuri fanilor un spectacol istoric, învingând cu 8-0 pe Beşiktaş Istanbul. Crouch (2), Babel (2) Benayoun (3) şi Gerrard au marcat golurile unui meci de povestit nepoţilor. A fost răspunsul unei echipe de clasă în faţa posibilei eliminări ruşinoase din Liga Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite