Scoruri de maidan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mexic a umilit, în sferturile de finală ale competiţiei, Paraguay cu 6-0, iar Argentina a învins Peru cu 4-0 După ce Brazilia şi Uruguay au acces în semifinale la Copa America în urma

Mexic a umilit, în sferturile de finală ale competiţiei, Paraguay cu 6-0, iar Argentina a învins Peru cu 4-0

După ce Brazilia şi Uruguay au acces în semifinale la Copa America în urma unor scoruri-fluviu, Mexic şi Argentina au ajuns şi ele în penultima fază a competiţiei, după şi-au zdrobit adversarele în două meciuri în care s-au înscris 10 goluri.

În faţa mexicanilor, soarta paraguayenilor a fost pecetluită încă din debutul meciului, când portarul Aldo Bobadilla a fost eliminat după ce în prealabil a provocat un penalty. Astfel că Mexic conducea cu 1-0 încă din minutul 6, după transformarea lui Nery Castillo, iar Torrado, din nou Castillo, Arce, Blanco şi Bravo au dus scorul la un 6-0 usturător pentru o formaţie a Paraguayului care în primul său meci la Copa America zdrobise Columbia cu 5-0.

În ultimul sfert de finală, Argentina a trecut într-o manieră clară de Peru, 4-0, chiar dacă scorul la pauză a fost doar 0-0, în ciuda numeroaselor ratări ale "pumelor".

Argentinienilor le-a ieşit totul în partea a doua, când au înscris prin Riquelme, de două ori, Messi, aflat la prima reuşită la Copa America, în ciuda evoluţiilor sale excelente, şi Mascherano, confirmând astfel pofta incredibilă de gol a jucătorilor sud-americani.

Rezultate sferturi de finală

Venezuela - Uruguay 1-4
Brazilia - Chile 6-1
Mexic - Paraguay 6-0
Argentina - Peru 4-0

Programul semifinalelor:

Uruguay-Brazilia - în această noapte, de la ora 3:50, în direct pe Sport.ro

Mexic-Argentina - mâine noapte, de asemenea, de la 3:50, pe Sport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite