Schuster, sub lupa lui Di Stefano

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul antrenor al echipei de fotbal Real Madrid a fost prezentat oficial în urmă cu două zile în cadrul unei ceremonii la care a participat şi preşedintele de onoare al clubului, Alfredo de

Noul antrenor al echipei de fotbal Real Madrid a fost prezentat oficial în urmă cu două zile în cadrul unei ceremonii la care a participat şi preşedintele de onoare al clubului, Alfredo de Stefano. Fostul mare atacant al lui Real Madrid a avut performanţe notabile şi ca antrenor, reuşind să câştige un campionat cu Boca Juniors, River Plate şi Valencia, precum şi o Cupă a Campionilor Europeni. Astfel că Schuster va putea beneficia, din când în când, de sfaturi de specialitate.

În altă ordine de idei, şansele lui Chivu de a ajunge la Madrid au devenit aproape nule după ce campioana Spaniei l-a achiziţionat pe fundaşul central Kleper Laveran Lima Ferreira "Pepe", de la formaţia portugheză FC Porto.

Înlocuitorul lui Cristian Chivu - 28 milioane de euro

Pepe va semna un contract valabil pentru următorii cinci ani, iar pentru aducerea sa Real Madrid a plătit nu mai puţin de 28 milioane de euro. Pepe a mai jucat la Maritimo, iar din 2004 a evoluat la FC Porto, alături de care a câştigat Cupa Intercontinentală, două titluri de campion, două cupe şi Supercupa Portugaliei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite