Schumacher a căzut cu motocicleta!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o cursă din campionatul german de motociclism viteză, pe circuitul Oschersleben, multiplul campion de Formula 1 a ieşit în decor, dar nu a fost rănit La prima sa cursă într-o competiţie

La o cursă din campionatul german de motociclism viteză, pe circuitul Oschersleben, multiplul campion de Formula 1 a ieşit în decor, dar nu a fost rănit

La prima sa cursă într-o competiţie de motociclism, Schumacher a terminat o dată pe locul 28, în cursa de dimineaţă, pentru ca după-amiază să cadă de pe motor şi să iasă în decor.

Circuitul Oschersleben a fost locul unde multiplul campion din Formula 1, Michael Schumacher, a decis să se întreacă cu piloţi mult mai experimentaţi ai curselor moto.

Pentru a încerca să păcălească presa, germanul a concurat sub un nume fals, Marcel Niederhausen, dar acest lucru nu l-a ajutat prea mult, el fiind, în cele din urmă, descoperit. În cursa de dimineaţă, el a luat startul de pe locul 37, antepenultimul, şi a reuşit să termine pe poziţia a 28-a. În cea de-a doua cursă, el s-a descurcat un pic mai bine, ajungând la un moment dat pe locul 21, dar motocicleta a alunecat, iar Schumacher a ieşit în decor.

Nu am fost rănit, iar motocicleta a suferit câteva zgârieturi. Motociclismul e distractiv, dar nu vreau să fac carieră în acest sport.
Michael Schumacher

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite