Scapă de Chelsea?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mutu a lăsat de înţeles ieri că nu va mai fi nevoit să plătească daunele de 12 milioane de euro cerute de clubul londonez Internaţionalul român şi-a liniştit ieri fanii:

Adrian Mutu a lăsat de înţeles ieri că nu va mai fi nevoit să plătească daunele de 12 milioane de euro cerute de clubul londonez

Internaţionalul român şi-a liniştit ieri fanii: rămâne la Fiorentina până la finalul carierei şi spune că nu îl interesează banii.

După un Euro 2008 nereuşit cu naţionala României şi negocieri tensionate cu Fiorentina, Mutu are parte şi de linişte. Într-o conferinţă de presă organizată ieri la cantonamentul de la Castelrotto, decarul român a declarat că avocatul său l-a asigurat că nu trebuie să achite daunele de 12 milioane de euro clubului englez Chelsea Londra.

Fotbalistul nu a dat alte detalii, însă cel mai probabil va ataca decizia luată în luna iunie de FIFA, prin Comisia Camerei de Rezolvare a Disputelor. Organizaţia mondială a anunţat atunci că Mutu trebuie să plătească 12 milioane de euro lui Chelsea pentru scandalul din 2004, când a fost depistat pozitiv cu cocaină şi concediat de englezi.

"Iubirea e şi mai mare"

Mutu a dorit să pună capăt zvonurilor care îl dădeau ca şi transferat la AS Roma, anunţând că vrea să rămână cât mai mult la Fiorentina.

"Am venit aici cu entuziasm şi cu dorinţa să o iau de la început. Eu am contract şi mă voi întâlni cu directorul echipei şi cu agentul meu. Am o propunere interesantă şi există posibilitatea să-mi închei cariera la Fiorentina. Nu este vorba despre bani, ci despre altceva", a declarat românul.

Acesta a ţinut să liniştească suporterii toscani. "Fanilor le pot spune că îi respect şi că îmi doresc cu adevărat să joc pentru tot restul carierei la echipa din Florenţa. După o mică harţă, iubirea devine şi mai mare. Cine nu doreşte să fie căpitanul acestei echipe?

Dar nu eu decid acest lucru, ci colegii mei. Noi am realizat achiziţii importante, clubul are un proiect important, iar răspunsul va fi dat pe teren. Eu nu m-am simţit niciodată inferior cuiva şi niciunei echipe", a mai explicat Mutu.

Despre interesul Romei, acesta a comentat: "Nu am discutat niciodată cu ei, dar nu e prima dată când se aude că ma vor".

Am fost foarte plăcut surprins de cererea făcută de Fiorentina şi cred că acest lucru a fost reciproc. Când va reveni preşedintele clubului, vă asigur că voi semna şi noul contract
Adrian Mutu,
atacant Fiorentina

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite