Scandal în familia Stoicikov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reporterii publicaţiei s-au deplasat în satul unde locuiesc acum părinţii fostului "Balon de Aur" din 1994, Hristo Stoicikov. Mărturiile acestora sunt şocante. "Hristo nici măcar nu-şi

Reporterii publicaţiei s-au deplasat în satul unde locuiesc acum părinţii fostului "Balon de Aur" din 1994, Hristo Stoicikov. Mărturiile acestora sunt şocante.

"Hristo nici măcar nu-şi aminteşte unde e satul nostru, Iasno Pole. N-a venit aici în ultimii 30 de ani". Aceste cuvinte aparţin, conform săptămânalului "168 de ore", mamei lui Hristo Soicikov, Penka. Ea spune că "vinovată" de situatia creată este chiar soţia actualului antrenor al Celta Vigo, Pepa Miteva. "Uitaţi-vă cum suntem îmbrăcaţi… În acelaşi timp, ei se lăfăie în lux", susţine Penka, mama lui Hristo. "Câteodată îmi vine să-i scot un ochi sau să-i tai o ureche lui Hristo. Să-şi aducă aminte de unde a plecat", spune, cu greu, şi tatăl Stoicio. Acesta lucrează ca paznic la o fabrică, al cărei proprietar este un fost sportiv, Atanas Tarev. Penka s-a pensionat de curând. Nu de mult, părinţii lui Stoicikov au vândut un apartament în Plovdiv şi s-au decis să se întoarcă în sat. Ei îl ajută pe fratele lui Hristo, Tvetanov. "El n-a reuşit să devină fotbalist. Îşi încearcă norocul cu ceva afaceri", recunoaşte Stoicio, care continuă: "Ne e ruşine de vecini. Îi minţim că ne vedem cu Hristo în Plovdiv. Hristo i-a dat lui Tanko 10.000 de leva (aproximativ 5.000 euro) pentru nuntă. După acest gest, nu l-am mai văzut. Nici măcar cu sora sa, Ptia, nu ţine legătura. De fapt, pe el nu-l interesează nimeni din familie". Surprinzător, mama lui Hristo spune că nu mai aşteaptă niciun semn de la antrenor: "Când o să murim, nu-l vrem la înmormântare!". În casa din Iasno Pole, fotografiile cu Hristo nu sunt la vedere.

Penka şi Stoicio cred că Hristo este supărat pe ei. "Acum câţiva ani ne-a invitat la un picnic, la un prieten. Nu ne-am dus pentru că aveam treabă şi l-am rugat să vină cu respectivul prieten la noi. De atunci s-a schimbat. Ne e dor foarte mult de nepoatele Mihaela şi Cristina". Stoicio spune că Hristo n-a venit să-l vadă nici măcar după o operaţie de hernie. "Eram mai mult mort decât viu. L-am rugat să vină să mă vadă, că poate mă duceam... Mi-a transmis că nu poate, că are treabă", a încheiat tatăl.

Câteodată îmi vine să-i scot un ochi sau să-i tai o ureche lui Hristo. Să-şi aducă aminte de unde a plecat.
Stoicio Stoicikov,
tatăl lui Hristo Stoicikov

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite