Scandal şi la bulgari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, într-o etapă a preliminariilor pentru Euro 2008 în care naţionala României va sta, Belarus va juca acasă cu Slovenia, în timp ce Olanda primeşte vizita Albaniei. În cel de-al treilea

Astăzi, într-o etapă a preliminariilor pentru Euro 2008 în care naţionala României va sta, Belarus va juca acasă cu Slovenia, în timp ce Olanda primeşte vizita Albaniei. În cel de-al treilea meci al serii în grupa G, Bulgaria se va deplasa în Luxemburg, într-un meci în care elevii lui Hristo Stoicikov sunt favoriţi cerţi.
Cu două puncte din derby-urile cu România (2-2) şi Olanda (1-1), bulgarii sunt în grafic şi păstrează şanse mari de calificare. În ciuda rezultatelor foarte bune, la Sofia nu e linişte. şi nu mai e vorba de colericul Stoicikov, pus pe harţă cu toată lumea. Dimitar Berbatov, vedeta echipei, e cel care are probleme. Titular în meciul de sâmbătă, cu Olanda, Berbatov a fost una dintre ţintele vicepreşedintelui Federaţiei Bulgare de Fotbal, Iordan Lecikov. "Unii dintre jucătorii care ar fi trebuit să fie liderii echipei nu au dat destul în faţa Olandei", s-a plâns Lecikov presei bulgare. Răspunsul lui Berbatov, unul dintre cei vizaţi, a fost la fel de dur: "Dacă asta e părerea lui, atunci să intre el pe teren". Pentru aceste cuvinte, Berbatov se va alege cu o amendă de la federaţie. "Există regulamente care prevăd pedepse pentru asemenea ieşiri", a pus capăt Lecikov dialogului, însă nu se ştie dacă a luat o decizie inteligentă pentru imaginea sa. Pe lângă faptul că e cel mai în vogă atacant bulgar al momentului, Dimitar Berbatov a devenit preferatul fanilor după ce s-a aflat că a jucat accidentat la Constanţa, cu România, având nevoie de calmante pentru a suporta durerea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite