Scandal pe Marius Croitoru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul vasluienilor vrea să joace la Steaua, dar interesată de transfer este şi Dinamo, astfel că finanţatorul moldovenilor, Adrian Porumboiu, vrea să obţină cât mai mulţi bani

suma minimă pe care trebuie să o încaseze clubul moldovean.
Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat ieri că Marius Croitoru şi-a dat acordul să joace la Steaua, astfel că, după ce echipa din Ghencea va achita clauza, îl poate legitima pe fotbalist. "Marius Croitoru e deja jucătorul Stelei. A semnat deja, pe cinci ani, am impresia. Când Becali vrea un jucător, nu-l ia nimeni altcineva. L-a vrut şi Dinamo, l-a vrut şi Paszkany la CFR Cluj, dar va fi al Stelei", a spus Becali.
Dinamo a oferit 800.000 de dolari
Pe adresa clubului din Vaslui a sosit o ofertă din partea lui Dinamo care oferă pe Croitoru 800.000 de dolari. Principalul finanţator al lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a dezvăluit că în contractul jucătorului există într-adevăr o clauză de reziliere de minim 550.000 de dolari, ceea ce înseamnă că suma de transfer poate creşte. În plus, Porumboiu este deranjat că oficialii stelişti au vorbit doar cu jucătorul. "Este vorba de o sumă minimă, deci e obligatoriu să se discute şi cu clubul. Înţelegerea între cluburi trebuie să primeze. Dinamo a făcut o ofertă scrisă pentru Croitoru de 800.000 de euro. Fiind o sumă minimă de reziliere, se negociază", a declarat Adrian Porumboiu pentru postul TV Sport. Deşi tehnicianul "câinilor", Mircea Rednic, a spus de mai multe ori că îl vrea pe Marius, aseară la întoarcerea din Portugalia s-a sucit: "Daca îl vroiam îl luam de astă-vară. Acum nu mă mai interesează".
Stoica: "Jucătorul vrea să joace doar la Steaua"
Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, spune că va merge până în pânzele albe pentru transferul lui Croitoru pentru că jucătorul vrea să joace numai la Steaua. "Poate oferi cineva şi opt milioane, dacă jucătorul nu vrea... Nu ştiu ce jucător din ţară ar alege Dinamo în detrimentul Stelei.
A, poate o fi vreun dinamovist pursânge. Am mare încredere în Adrian Ilie (n.r. - impresarul mijlocaşului) şi sunt convins că problema e rezolvată. Am văzut scris negru pe alb, clauza de reziliere este de 550.000 de dolari. E o problemă foarte gravă. Dacă vedeam vreo neregulă, ne retrăgeam în secunda unu", a explicat managerul Stelei, care este este gata să lase ca litigiul să fie soluţionat de comisiile abilitate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite