Şase zile de foc în lupta pentru titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua şi CFR Cluj joacă în această săptămână două meciuri care pot decide soarta locului întâi în acest sezon al campionatului Roş-albaştrii au obţinut o victorie chinuită la

Steaua şi CFR Cluj joacă în această săptămână două meciuri care pot decide soarta locului întâi în acest sezon al campionatului

Roş-albaştrii au obţinut o victorie chinuită la Galaţi, într-o partidă pe care Gigi Becali o anunţa în glumă "aranjată cu Marius Stan" şi la finalul căreia latifundiarul i-a acuzat pe "oţelari" că au luptat pentru CFR. Clujenii au replicat de la distanţă cu o victorie lejeră la Arad, în faţa unei ehipe UTA care a demonstrat că-şi merita locul în viitoarea ediţie din Liga II.

La câteva zile după ce şeful din Ghencea, Gigi Becali, anunţa că Steaua va mătura totul până la final, jocul de la Galaţi l-a adus pe finanţator cu picioarele pe pământ.

În ciuda victoriei cu 1-0 obţinute prin golul lui Pleşan (80), Steaua a practicat un joc slab, sub prestaţia Oţelului.

"A fost mai greu decât mă aşteptam. Mă bazam pe echipă să dea totul în acest meci, dar am văzut că nu am controlat meciul. Nu am fost războinici, nu am avut atitudine. Oţelul a fost mai bună ca noi. Mi-a ieşit păr alb după meciul ăsta", a declarat Becali.

Multă răutate cu "ceferiţele"

După ce a declarat surâzător înainte de partidă că jocul a fost aranjat cu preşedintele Oţelului, Marius Stan, la finalul meciului Becali a acuzat echipa gazdă de partizanat cu CFR Cluj. "Oţelul ce motivaţie să aibă decât o primă?

Dar nu mai mult de 3.000 de euro primă pentru fiecare. Restul de bani din milionul vehiculat de presă spunea lumea că va fi folosit în campania electorală a lui Marius Stan", a declarat Becali la emisiunea Fanatik Show de pe Telesport.

Dacă preşedintele de la CFR Cluj, Iuliu Mureşan, vorbeşte de Gloria Buzău drept "Steluţa", jucătorii din Ghencea au ţinut să-i dea replica.

"Multă răutate aici, pe teren, la Ceferiţa. Probabil că aveau promişi mulţi bani şi de asta au jucat aşa de bine. Toate echipele pe care le vom întâlni de acum încolo sunt Ceferiţe", a spus Florin Lovin, completat de coechipierul său Nicolae Dică: "După meci, toţi jucătorii Oţelului erau la pământ, probabil că au pierdut ceva important, nu ştiu ce. Chiar glumeam la antidoping că, aşa cum au spus cei de la CFR că Gloria Buzău e Steluţa, aşa şi Oţelul este Ceferiţa", a afirmat Dică.

Meciul cu Gloria Buzău... ca la teatru

Steaua mai are patru meciuri până la titlul de campioană, cu Poli Timişoara şi Gloria Buzău acasă şi cu Universitatea Craiova şi Dinamo în deplasare. Totuşi, pentru Gigi Becali, Steaua e aproape campioană.
"Suntem la o secundă de titlu.

Dacă în ultima etapă Steaua este campioană, iar Gloria Buzău este salvată, mergem ca la teatru", a precizat Becali. Mâine, Steaua întâlneşte pe Poli Timişoara în Ghencea, într-o partidă în care nu poate conta pe Nicolae Dică, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Andone: "Suntem la mâna Stelei"

La finalul meciului, câştigat cu 3-0 pe terenul echipei UTA, antrenorul lui CFR Cluj, Ioan Andone, a recunoscut că, din cauza greşelilor sale şi ale jucătorilor, CFR a ajuns la mâna formaţiei din Ghencea: "Suntem la al cincilea meci în treisprezece zile şi ne aşteaptă alte două în următoarele şase.

Din punctul meu de vedere, este prea mult pentru fotbaliştii mei. În acest moment, suntem la mâna celor de la Steaua. Ăsta e adevărul şi nu trebuie să ne ferim de el. Până acum câteva etape, ne-au urmărit ei pe noi şi, din cauza greşelilor noastre, inclusiv ale mele, am ajuns noi la mâna lor", a precizat "Fălcosul".

Borcea, suporter înfocat al clujenilor

Aflat cu Dinamo la un număr impresionant de puncte în spatele rivalelor la titlu, directorul executiv al "câinilor", Cristi Borcea, aşteaptă cu interes meciul cu Steaua din penultima etapă: "Dacă Dinamo joacă aşa cum a făcut-o la Galaţi şi la Timişoara, batem sigur Rapidul şi Steaua.

Ţălnar va pregăti meciurile cu Rapid şi Steaua, iar Rednic va sta în tribună. Vreau să stau în galerie la derby-ul cu Steaua. Mă îmbrac în trening şi cu fular. Îmi doresc enorm să batem Steaua şi să ia CFR Cluj titlul", a spus Borcea.

>> Până acum, am avut noroc. Cât de valoros să fii să obţii zece victorii la rând!? Este vorba şi de mult noroc
Gigi Becali, finanţator Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite