Sărbătoare în alb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roger Federer şi Serena Williams, două vedete ale tenisului mondial, s-au conformat regulilor la Wimbledon. Tot ieri, Andrei Pavel a reuşit calificarea în turul doi În primul meci la

Roger Federer şi Serena Williams, două vedete ale tenisului mondial, s-au conformat regulilor la Wimbledon. Tot ieri, Andrei Pavel a reuşit calificarea în turul doi

În primul meci la Wimbledon, elveţianul Federer a impresionat atât prin ţinută, cât şi prin joc.

Spectatorii de pe arena centrală au rămas muţi de uimire când l-au văzut pe Federer: pantaloni lungi, curea şi pulovăr, toate albe, în timp ce o jachetă, aşezată pe scaunul său, avea imprimată o monogramă "RF" în dreptul buzunarului stâng. Elveţianul părea un jucător dintr-o perioadă demult apusă, perioadă în care fotografiile erau alb-negru.

Dar prestaţia sa a fost parcă dintr-o altă galaxie, Federer reuşind să treacă de rusul Teimuraz Gabashvili în trei seturi, scor 6-3, 6-2, 6-4.

Prin acest succes, Federer a obţinut a 29-a victorie consecutivă la Wimbledon şi a 49-a victorie consecutivă pe iarbă. În altă ordine de idei, Andrei Pavel a reuşit să ajungă în turul doi la Wimbledon, după ce a trecut în trei seturi de argentinianul Guzman, scor 6-4, 6-4, 6-1. Pentru acest succes, românul va încasa 16.325 lire sterline şi 35 de puncte ATP. În turul secund, "Cneazul" va da piept cu americanul James Blake, rezultatul întâlnirilor directe fiind egal, 1-1.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite