Săpunaru i-a impresionat pe portughezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Venit de numai două zile la FC Porto, Cristian Săpunaru şi-a impresionat deja colegii. "Săpunaru? A demonstrat că este un jucător bun. FC Porto oferă încredere jucătorilor care ajung aici

Venit de numai două zile la FC Porto, Cristian Săpunaru şi-a impresionat deja colegii. "Săpunaru? A demonstrat că este un jucător bun. FC Porto oferă încredere jucătorilor care ajung aici şi noi îi primim bine. Se apără atent şi iese bine în faza ofensivă", l-a caracterizat pe fostul rapidist brazilianul Lino.

Pentru că nu are coleg de cameră, Săpunaru stă singur în cantonamentul din Germania al campioanei Portugaliei. "O Jogo" notează că, deşi Ricardo Quaresma stă tot singur, oficialii de la FC Porto l-au lăsat pe Săpunaru fără coleg dintr-o "chestiune numerică".

Porto plăteşte 6 milioane

Acţionarul majoritar al Rapidului, Fathi Taher, a ţinut să clarifice ieri situaţia transferului fundaşului. "Suma de transfer a lui Săpunaru este de 6 milioane de euro. Cei de la Porto au spus de 2,5 milioane, adică doar ce au plătit acum. Dar e vorba de 6 milioane plătibili în trei rate: 2,5 milioane, 1,5 milioane şi 2 milioane. Totul este scris în contract.

Noi putem să renunţăm la primirea ultimelor două rate şi să optăm pentru 50 la sută dintr-un eventual transfer al lui Săpunaru de la Porto. Dar asta este opţiunea noastră, nu a lor", a precizat oficialul giuleştean.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite