Sapte fotbalişti de la Steaua sunt pe făraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După meciul terminat la egalitate cu Dinamo Kiev (1-1), în Liga Campionilor, antrenorul Cosmin Olăroiu, managerul Mihai Stoica şi patronul Gigi Becali au avut o întâlnire de taină în care s-au

După meciul terminat la egalitate cu Dinamo Kiev (1-1), în Liga Campionilor, antrenorul Cosmin Olăroiu, managerul Mihai Stoica şi patronul Gigi Becali au avut o întâlnire de taină în care s-au pus la punct strategiile pentru anul viitor. Cei trei au decis că trebuie să se dispenseze de serviciile a şapte jucători, care nu mai au faţă de lotul campioanei.
De menţionat că, în afară de cei vizaţi direct, şi alţi fotbalişti ar putea părăsi gruparea din Ghencea, de serviciile lor interesându-se mai multe echipe din străinătate. Cel mai vânat jucător este Nicolae Dică, golgheterul Stelei în Liga Campionilor, pentru care formaţii precum Reading (Anglia), St. Ettiene şi Bordeaux (ambele din Franţa) ar fi dispuse să ofere în jur de trei milioane de euro. De asemenea, o echipă din Germania a pus ochii pe atacantul Vali Badea şi este gata să scoată din buzunar 1,5 milioane de euro pentru a obţine "autograful" atacantului.

Speculaţie
Petre Marin şi Panait, la schimb cu Martin Tudor?
Surse autorizate pretind că oficialii de la CFR Cluj şi cei de la Steaua tratează de ceva timp pe seama revenirii în Ghencea a portarului Martin Tudor. Conducătorii de pe Someş au solicitat caîn schimbul goalkeeperului să fie aduşi în Gruia fotbaliştii Petre Marin şi Panait, dar Gigi Becali n-a oferit încă un răspuns afirmativ. De asemenea, nu este exclus să se ajungă la o altă înţelegere, de această dată financiară.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite