Şampanie şi artificii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria cu Bate a readus fiesta-n Ghencea. Elevii lui Hagi vor afla în această seară (ora 19:00, sport.ro) adversarele din grupele Ligii Hagi a explodat de bucurie la finalul partidei cu

Victoria cu Bate a readus fiesta-n Ghencea. Elevii lui Hagi vor afla în această seară (ora 19:00, sport.ro) adversarele din grupele Ligii

Hagi a explodat de bucurie la finalul partidei cu Bate Borisov, scor 2-0. Extrem de fericit, Gică s-a bucurat ca un copilşi-a îmbrăţişat fiecare jucător după care a împărţit bezele şi fanilor. "Regele" a spus că echipa sa se află pe un drum bun şi că noul obiectiv este acum primăvara europeană în Liga Campionilor.

Ghencea a îmbrăcat din nou aseară haine de sărbătoare. 24.254 de fani au purtat spre victorie o echipă roş-albastră ce a dovedit în primul rând că a fost superioară bieloruşilor de la Bate. Calificarea pentru al doilea an consecutiv în grupele Ligii a descătuşat spiritele în Ghencea.

Dică şi compania au dat frâu liber bucuriei, s-au stropit reciproc cu şampanie, s-au sărutat, un gest ce pare a deveni o modă în fotbal, şi au dansat de fericire. Sentiment completat şi de cei 150.000 de euro, care le vor intra în conturi după succesul de aseară.

"Am fost mai valoroşi şi meritam fără dubii calificarea. Vreau să trecem de grupe. Îmi doresc să întâlnim cele mai bune echipe din Europa, pentru că şi Steaua este o echipă puternică. Jucătorii nu m-au salvat, mi-au întins o mână. Şi de salvat, mă salvez doar eu", a spus după meci antrenorul roş-albaştrilor, vizibil extaziat. Declaraţiile antrenorului au fost completate de Gigi Becali: "Acum mă gândesc deja la sferturi ori semifinale. Hagi şi-a dat testul norocului.

Dumnezeu i-a arătat că este cu el". Latifundiarul şi-a dat iar în petec la final, când a scos pe geam mai multe sticle de şampanie cu care a stropit jurnaliştii. De "baie" nu au scăpat nici observatorii partidei, aflaţi în zonă, care au fost deranjaţi de gest. Noroc cu intervenţia promptă a lui Cristian Bivolaru, care le-a cerut scuze oficialilor UEFA.

Roş-albaştrii vor afla în această seară (19:00, în direct pe sport.ro) care vor fi adversarii lor din grupele Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite