Salomir o ţine pe Dinamo în lupta pentru UEFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dar sărbătoarea "câinilor roşii" a început prost, în minutul opt, Griffiths reuşind să-i ducă pe oaspeţi în avantaj. "Alb-roşii" au reuşit însă să întoarcă scorul, prin golurile lui

Dar sărbătoarea "câinilor roşii" a început prost, în minutul opt, Griffiths reuşind să-i ducă pe oaspeţi în avantaj. "Alb-roşii" au reuşit însă să întoarcă scorul, prin golurile lui Grigorie, din minutul 24, şi Claudiu Niculescu, din minutul 29. La numai 13 minute din cea de-a doua repriză însă, Salomir a uitat să acorde penalti pentru "bancari" la un duel Radu ştefan - Abiodun. Decizia centralului a stârnit mânia antrenorului Bergoni, care l-a înjurat pe Salomir preţ de câteva minute. Cum rezultatul a rămas neschimbat până la final, tehnicianul italian s-a dezlănţuit. "Este o ruşine că Salomir arbitrează în Divizia A, pentru că puteam să egalăm liniştit, după cum am jucat în a doua repriză. Dinamo a meritat să termine prima repriză în avantaj, dar faptul că nu am reuşit să egalăm se datorează lui Salomir. Oricine putea să vadă acel penalti. Este rea-voinţă. Nu este posibil să nu vezi un asemenea penalti. A fost un penalti mare cât casa", a răbufnit Bergodi. În altă ordine de idei, preşedintele bancarilor, Constantin Iacov, a ameninţat că va depune memoriu la FIFA pentru a denunţa neregulile din fotbalul românesc. "Vom merge până la FIFA să demonstrăm ce se întâmplă la LPF, oameni care îşi iau comision din banii noştri şi îşi permit să fie complici la evaziune fiscală de peste un milion de dolari. Este grav ce se întâmplă. Cât de curând vor fi demişi", a spus Iacov.

Florentin Petre, purtat pe braţe
"Pitic în teren, uriaş în inimile noastre" şi "Drumurile noastre se despart, dragostea rămâne aceeaşi: Dinamo", au fost câteva dintre bannerele cu care l-au întâmpinat fanii pe căpitan, aflat la ultima partidă jucată acasă. În minutul 66, după ce a fost înlocuit, Petre s-a dus în mijlocul galeriei de la tribuna a II-a, iar la finalul meciului a fost purtat pe braţe de fani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite