"Salomir este arbitrul de casă al lui Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După partida pierdută în faţa lui Dinamo, patronul Farului, Gheorghe Bosânceanu, l-a atacat pe arbitrul întâlnirii, Marian Salomir, despre care a spus că a tras pentru Dinamo."Eu nu am

După partida pierdută în faţa lui Dinamo, patronul Farului, Gheorghe Bosânceanu, l-a atacat pe arbitrul întâlnirii, Marian Salomir, despre care a spus că a tras pentru Dinamo.
"Eu nu am declarat nimic înainte de meci. S-a zvonit că meciul nu va fi jucat pe teren, dar noi, cei de la Farul, nu am spus nimic. S-a văzut pe teren ce s-a întâmplat. Cum puteau să rezolve cei de la Dinamo meciul, decât prin arbitraj. Noi am convocat specialiştii noştri de la club, să analizeze maniera de arbitraj din partida Farul - Dinamo, apoi vom face un memoriu la CCA, a precizat Bosânceanu. Patronul "marinarilor" spune că Salomir este un om obişnuit la centrul partidelor jucate de Dinamo. "S-a făcut o statistică din care reieşea că Salomir, din 120 de partide arbitrate în ultimii ani, a condus-o pe Dinamo de 37 de ori. Reiese că Salomir este arbitrul de casă al lui Dinamo, părere pe care o împărtăşesc şi eu. Măcar dacă tot trage cu o echipă, s-o facă cu stil, că aşa enervează la culme suporterii. Consider că delegarea sa la acest meci a fost total inoportună", a spus Bosânceanu. Marinarii îi reproşează "centralului" henţul nesemnalizat la golul marcat de Zicu, precum şi faptul că nu le-a acordat cartonaşul roşu lui Dănciulescu şi Alexa. Marian Salomir nu a dorit să comenteze spusele oficialului constănţean. "Noi nu avem voie să comentăm. Dacă am fost la centrul partidelor lui Dinamo, este pentru că aceste meciuri de valoare necesită arbitri de valoare. Nu m-a interesat niciodată cine câştigă. Din punct de vedere disciplinar, am condus foarte bine partida", a precizat arbitrul clujean.

Zaruri aruncate în campionat
Patronul "marinarilor", Gheorghe Bosânceanu, este de părere că anul acesta titlul va merge mai mult ca sigur în ştefan cel Mare. "Se pare că zarurile sunt deja aruncate şi că Dinamo trebuie să câştige. Să vedem ce vor face în cupele europene, dacă vor continua aceeaşi politică", a precizat Bosânceanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite