"Salatiera", din nou americană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> În finala de la Portland, Statele Unite ale Americii au trecut de Rusia cu 4-1. După o pauză de 12 ani, echipa de Cupa Davis a Statelor Unite ale Americii a reuşit să intre din nou în

>> În finala de la Portland, Statele Unite ale Americii au trecut de Rusia cu 4-1.

După o pauză de 12 ani, echipa de Cupa Davis a Statelor Unite ale Americii a reuşit să intre din nou în posesia "Salatierei de argint", a 32-a din istorie. În finala disputată la Portland, americanii i-au învins pe ruşi cu 4-1, dar după primele două zile întâlnirea era deja decisă, gazdele conducând cu 3-0.

"Pe acest tip de suprafaţă rapidă, americanii au jucat aşa cum ne aşteptam, iar noi am făcut tot posibilul. Avem cinci jucători de simplu de acelaşi nivel cu Marat Safin, care va reveni din sezonul viitor, dar problema noastră este dublul", a explicat căpitanul echipei de Cupa Davis a Rusiei, Şamil Tarpişev. În schimb, americanii se gândesc deja la câştigarea ediţiei din 2008 a Cupei Davis. "Este foarte dificil, evident, dar putem să reuşim. Naţiuni precum Croaţia, Slovacia, Chile sau Cehia pot bate pe oricine, mai ales acasă", a declarat Patrick McEnroe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite