Sahtior-ul lui Mircea Lucescu a zdrobit campioana Ungariei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa Sahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu, a invins, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, formatia Debrecen, in prima mansa a turul I a Cupei UEFA. La Sahtior, jucatorii Razvan Rat si

Echipa Sahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu, a invins, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, formatia Debrecen, in prima mansa a turul I a Cupei UEFA.
La Sahtior, jucatorii Razvan Rat si Ciprian Marica au fost titulari, ultimul fiind inlocuit la pauza de Vorobei. "Este un rezultat bun. Am avut o multime de ocazii de a marca, dar, din pacate, nu am mai reusit sa realizam. Daca scorul era 4-0, nu se mai punea problema calificatei, dar la acest scor inca ne mai gandim ca am putea avea probleme", a spus Mircea Lucescu la conferinta de presa. Si echipa antrenata de catre Ladislau Boloni, Rennes, a castigat in prima mansa a Cupei UEFA, impunandu-se cu 3-1, pe teren propriu, in fata celor de la Osasuna. Partida a fost arbitrata de catre Cristian Balaj, care a acordat doua cartonase rosii jucatorilor Cyril Jeunechamp si Juantxo Elia, in urma unui conflict la finalul meciului. Formatia Metalurg Donetk, cu Daniel Florea sI Marian Aliuta pe teren tot meciul, a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputata in deplasare contra echipei elene PAOK Salonic. Din pacate, Besiktas, cu Daniel Pancu integralist, a fost invinsa pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de formatia suedeza Malmo FF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite