"Săgeată", convocat de Piţi la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei scoţiene Inverness, Marius Niculae, a fost convocat de către selecţionerul Victor Piţurcă pentru meciul amical cu Rusia, de pe 26 martie. Marius Niculae are 28 de selecţii

Atacantul echipei scoţiene Inverness, Marius Niculae, a fost convocat de către selecţionerul Victor Piţurcă pentru meciul amical cu Rusia, de pe 26 martie. Marius Niculae are 28 de selecţii şi 12 goluri înscrise pentru echipa naţională şi nu a mai fost convocat de aproape doi ani, de la turneul pe care tricolorii l-au disputat în Statele Unite în luna mai a anului 2006.

Ceilalţi jucători convocaţi de Victor Piţurcă sunt: Cosmin Contra (Getafe), Gabriel Tamaş (AJ Auxerre), George Ogăraru (Ajax Amsterdam), Ştefan Radu (Lazio Roma), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Cristian Chivu (Inter Milano), Florentin Petre (ŢSKA Sofia), Răzvan Cociş (Lokomotiv Moscova), Ciprian Marica (VfB Stuttgart) şi Daniel Niculae (AJ Auxerre). Fotbaliştii convocaţi din campionatul intern vor fi anunţaţi după disputarea partidelor din etapa a 25-a.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite