Safin - Hewitt, o finala ce promite spectacol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

* Lleyton Hewitt s-a calificat ieri in ultimul act al primului turneu de Grand Slam al anului si promite o finala senzationala cu rusul Marat Safin * Cei doi s-au intalnit pana acum de zece ori, scorul fiind egal, 5-5

Australia e in delir. Pentru prima oara in ultimii 29 de ani, un jucator din tara primului turneu de Grand Slam al unui sezon joaca in finala. La fel ca englezii, care asteapta ca un britanic sa castige Wimbledon de aproape 70 de ani, si australienii au aceeasi problema, cu o mica diferenta de timp. Dar problema ramane, iar prezenta lui Hewitt in finala a innebunit o tara intreaga. Toata lumea viseaza doar la victoria favoritului lor, dar misiunea australianului va fi foarte grea. In fata lui sta cel care l-a trimis acasa pe Federer, elvetianul despre care se credea ca nu poate fi invins. Rusul a facut-o, si acum isi doreste mai mult ca niciodata sa castige titlul. Este pentru a treia oara in ultimii patru ani in finala la Australian Open si vrea ca acum sa fie anul lui. Daca va reusi el sa-si atraga antipatia unui intreg continent, ramane de vazut. Cert este un singur lucru: va fi spectacol. Cei doi finalisti sunt jucatori spectaculosi, joaca mult de pe fundul terenului si agreeaza schimburile lungi. Hewitt, care l-a eliminat ieri pe americanul Andy Roddick, a trebuit sa faca fata "bombelor" trimise de american, care a servit nu mai putin de 31 de asi, dar nu s-a speriat, si cu inteligenta a stiut sa faca diferenta. El s-a impus in patru seturi, 3-6, 7-6, 7-6, 6-1, si a ajuns sa lupte pentru cel mai valoros trofeu din cariera sa, titlul de la Australian Open.
Monica Niculescu a ratat calificarea in semifinale la Australian Open
Sportiva romana Monica Niculescu, cap de serie numarul 7, a ratat, vineri, calificarea in semifinalele probei de junioare de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Niculescu a fost invinsa in sferturi, cu scorul de 7-6 (7/3), 6-4, de elvetianca Timea Bacsinszky, cap de serie numarul 2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite