Sabău plăteşte „oalele“ sparte de Lucescu jr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numit antrenor la Rapid, Ioan Ovidiu Sabău (foto) nu pare a beneficia de un tratament special din partea lui George Copos, din punct de vedere al investiţiilor în transferuri.

„Proiectul lui Răzvan Lucescu m-a costat 12 milioane de euro, bani care atârnă greu şi acum", a explicat Copos, care i-a cerut lui Sabău să se descurce cu fotbaliştii pe care îi are la dispoziţie. Singurii veniţi la Rapid sunt Abrudan („U" Cluj), Milisavlejevici (FC Vaslui) şi Renan Silva (Bahia), toţi însă liberi de contract. Ei vor debuta astăzi pentru giuleşteni, în amicalul cu austriecii de la Pasching, meci transmis în direct pe siteul www.adevarul.ro, de la ora 20.00.

Renan, şocat de sarmalele primite de la copos

Până să joace pentru Rapid, brazilianul Renan, un mijlocaş în vârstă de 23 de ani, care şi-a făcut junioratul la Flamengo, a făcut cunoştinţă cu mâncarea românească. El a stat la Crowne Plaza, hotelul lui George Copos, unde a primit sărmăluţe în foi de varză, sărmăluţe în foi de viţă şi mămăliguţă, meniu la care Renan a rămas blocat. Când a văzut mâncarea înaintea lui, acesta a scos telefonul şi a făcut o fotografie pe care a pus-o imediat pe Facebook. Prietenii săi din Rio de Janeiro l-au luat imediat la mişto, întrebându-l cum poate mânca aşa ceva. 

info
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite