SMS-ul otrăvit al lui Mircea Rednic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, susţine că antrenorul dinamovist i-a trimis un mesaj în care îi critică pe şefii "câinilor" Mircea Rednic riscă să intre în gura

Patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, susţine că antrenorul dinamovist i-a trimis un mesaj în care îi critică pe şefii "câinilor"

Mircea Rednic riscă să intre în gura acţionarilor dinamovişti din cauza spuselor finanţatorului vasluian Porumboiu.

După ce tehnicianul dinamovist a insinuat în urma meciului cu Universitatea Craiova că arbitrul Mugurel Drăgănescu ar fi "omul de casă" la Vaslui, Adrian Porumboiu a făcut o declaraţie-şoc despre antrenor.
"Rednic mi-a trimis aseară (n.r. - sâmbătă) un SMS că sunt deştept, doar la Dinamo sunt proşti care fumează trabucuri.

Mi-a scris că mă iubeşte, că sunt cel mai bun conducător cu care a lucrat. E cam dubios. Cum să am eu arbitri de casă? Dacă cineva are vreo dovadă că eu am astfel de implicaţii, să aducă dovezi", a spus Porumboiu la GSP TV. Declaraţiile vin cu două săptămâni înainte ca Dinamo să se deplaseze la Vaslui, în etapa a şasea a Ligii I.

Rednic dezminte

Aceste dezvăluri nu le-a picat deloc bine şefilor de la Dinamo. Cristian Borcea, preşedintele executiv, şi unul dintre acţionari, Vasile Turcu, au precizat că Rednic va avea de suferit în cazul în care se va dovedi că lucrurile stau aşa cum le-a spus Porumboiu.

"Mă suprinde acest mesaj transmis de Rednic. I se spune <> sau <> şi nu degeaba. Dacă Mircea a spus aşa ceva, va plăti scump. E problema mea cum va plăti!", a spus indignat Borcea.

"Nu e în regulă. Rednic va plăti dacă e vinovat. Putem să ajungem chiar la despărţire. Ar putea fi şi un război psihologic din partea lui Porumboiu înaintea meciului cu noi, de la Vaslui", a spus Turcu pentru onlinesport.ro.
"N-am zis aşa ceva, am păstrat mesajul în telefon. Doar l-am felicitat pe Porumboiu şi am spus că e un conducător bun. Eu nu jignesc conducătorii", s-a apărat Mircea Rednic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite