S-au distrat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Tsonga şi Gasquet au dansat de mama focului la dineul oficial. De azi începe la Sibiu meciul de Cupa Davis dintre România şi Franţa. Jucătorii de Cupa Davis ai Franţei au uitat pentru o

>> Tsonga şi Gasquet au dansat de mama focului la dineul oficial. De azi începe la Sibiu meciul de Cupa Davis dintre România şi Franţa.

Jucătorii de Cupa Davis ai Franţei au uitat pentru o seară de ce se află la Sibiu şi s-au distrat pe cinste la dineul oficial de miercuri noapte. Preşedintele Federaţiei Franceze de Tenis, Christian Bimes, a fost îngăduitor cu Gasquet &Co. şi le-a permis să stea de mult timp la petrecere. Tenismenii din Hexagon nu au pierdut prea mult timpul la discuţii şi au început să danseze de mama focului, cei mai talentaţi fiind Gasquet şi Tsonga.

Bucuria lor este de înţeles deoarece, de când au venit în România, luni după-amiază, ei nu au fost decât la sala de antrenament şi la hotel. "N-am avut timp să vedem oraşul, dar dacă vom găsi timp, sigur ca ne vom plimba", a spus capitanul nejucător, Guy Forget. Chiar dacă au văzut Sibiul mai mult din maşină, tenismenii s-a arătat încântaţi de fosta capitala culturală europeană.


Primul meci de azi: Gasquet contra lui Hănescu


Ieri, la sala Thalia din Sibiu, a avut loc tragerea la sorţi privind ordinea de desfăşurare a meciurilor din cadrul întâlnirii cu Franţa. Astfel, s-a hotărât ca Victor Hănescu, numărul 2 din echipa noastră, să intre primul pe teren, el urmând să-l întâlnească pe numărul 1 francez, Richard Gasquet. Apoi, Andrei Pavel va da piept cu finalistul de la ediţia din acest a turneului de la Australian Open, Jo-Wilfred Tsonga. Ambele partide vor fi transmise în direct de TVR 1.


"Nu suntem mieluşei, dar nu trebuie să fim aroganţi deoarece nu suntem favoriţii acestei întâlniri. Dacă aş intra la 1-0 în favoarea noastră ar fi superb. Ar fi o presiune mult mai mare asupra lor. După cum
l-am văzut pe Hănescu la antrenamente, cred că-l poate învinge pe Tsonga", a spus Pavel, care va fi încurajat din tribune de Gheorghe Hagi.

>> Toată lumea spune că România nu e un adversar puternic. Părerea mea este că aceştia greşesc. Avem meci greu
Jo-Wilfred Tsonga

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite