S-a terminat telenovela Herea: va juca la Rapid!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Telenovela mijlocaşului echipei Progresul Bucureşti, Ovidiu Herea, s-a finalizat ieri, când jucătorul a semnat cu Rapid un contract pentru trei sezoane. Jucătorul şi impresarul său,

Telenovela mijlocaşului echipei Progresul Bucureşti, Ovidiu Herea, s-a finalizat ieri, când jucătorul a semnat cu Rapid un contract pentru trei sezoane. Jucătorul şi impresarul său, Ana-Maria Prodan, au negociat, la Crowne Plaza, timp de aproximativ o oră cu acţionarul majoritar George Copos, secretarul general Nicolae Manea şi directorul tehnic Grigore Sichitiu. "Sunt fericit şi bucuros că în cele din urmă s-a terminat acest transfer. Sunt convins că am ales bine în cele din urmă şi că voi face performanţă cu Rapid", a spus Herea, imediat după semnarea contractului.

Ana-Maria Prodan a confirmat tranzaţia şi a adăugat că acum urmează că cele două cluburi să semneze actele de transfer. "Herea e jucătorul Rapidului, în proporţie de 50%, celelalte 50 de procente aparţinând Progresului", a spus Ana-Maria Prodan, care a dezăvluit că actualul său prieten, Laurenţiu Reghecampf, l-a sfătuit pe Herea să aleagă Rapidul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite