Votaţi ruşinea anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dincolo de superlativele anului, 2011 a fost un an dezastruos pentru mai multe personaje din fotbalul românesc. Noi am ales doar câţiva, deşi lista putea fi mult mai lungă. Fraţii Costea, Dumitru Dragomir, MIrcea Sandu sau Vasile Avram candidează cu şanse mari la tilul de ruşinea anului.

Transferaţi în vară la Steaua, fraţii Costea au reuşit până acum doar să-şi irite colegii de echipă, suporterii şi chiar şi pe Gigi Becali. După meciul de la Piatra Neamţ, când Becali i-a făcut măscărici şi a spus că se va despărţi la iarnă de ei, Florin şi Mihai Costea au anunţat că-şi vor rezilia contractul cu gruparea roş-albastră. Ră,âne de văzut ce se va întâmpla până la pauză, pentru că este posibil orice, chiar să şi continue.

Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au intrat în această toamnă în vizorul DNA, ei fiind anchetaţi în mai multe dosare, astfel că imaginea lor, oricum şifonată, este acum aproape distrusă în totalitate. Sigur, trebuie să vedem dacă vor fi trimişi sau nu în judecată.

Vasile Avram a stat în arestul Poliţiei Capitalei 58 de zile. Avram este acuzat că a luat 19.000 de euro mită de la Sorin Ţerbea, un apropiat al celor de la FCM Târgu-Mureş, pentru a le asigura arbitraje favorabile în meciurile din acest sezon. După aproape două luni de arest, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis eliberarea fostului şef al CCA cu precizarea că acesta are anumite restricţii: interdicţia de a părăsi Bucureştiul, obligaţia de a se prezenta periodic la Poliţie şi de a nu discuta cu cei implicaţi în dosar.

Şi Marian Iancu candidează cu succes la acest premiu. EVIDENT COMPLET NEVINOVAT, sub bagheta sa FC Timişoara a fost retrogradată în Liga a II-a, iar acum are pe cap şi o condamnare de 10 ani de închisoare în dosarul RAFO:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite