Ruşine de câine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi mai sunt două săptămâni până la începerea returului în Divizia A, apărarea dinamoviştilor scârţâie în totalitate. În penultimul amical din Antalya, elevii lui Esteban Vigo au

Deşi mai sunt două săptămâni până la începerea returului în Divizia A, apărarea dinamoviştilor scârţâie în totalitate. În penultimul amical din Antalya, elevii lui Esteban Vigo au pierdut fără drept de apel, scor 0-3, în faţa echipei ucrainene Cernomoreţ Odessa. Antrenorul dinamovist a folosit o formulă de joc apropiată de cea care urmează să fie utilizată şi în campionat: Gaev - I. Bălan (Galamaz 46), Curt, Moţi, Pulhac - Mărgăritescu, Alexa - Fl. Petre, Dănciulescu (Ad. Cristea 60), Vl. Munteanu (Grigorie 78) - Niculescu. Dar ocupanta locului cinci în Ucraina nu a părut impresionată de fotbaliştii aliniaţi de Vigo şi a marcat de două ori până la pauză. Chiar dacă şi dinamoviştii au avut ocazii de a marca, printre care s-a numărat şi o bară semnată de Vlad Munteanu, tot Cernomoreţ a înscris, după o greşeală marca Vlad Munteanu. Partidele amicale din această perioadă au demonstrat fragilitatea apărarii dinamoviste, care a încasat zece goluri în nouă partide, în condiţiile în care "câinii roşii" nu au jucat împotriva unor formaţii de calibru. Tocmai de aceea, oficialii din ştefan cel Mare au început negocierile pentru readucerea lui Tamaş. Dacă acest lucru nu va fi posibil, fostul stelist, Iulian Miu, pare a fi soluţia la care s-a gândit Becali pentru a întări linia de fund.
Fanii "alb-roşii": "E ruşinos ce se întâmplă"
Acest ultim rezultat înregistrat de către dinamovişti i-a revoltat pe fani, care cer plecarea lui Vigo, dar şi a lui Ioan Becali. "Deşi e doar un nenorocit de amical, nu mai se poate continua pe linia asta. Ne facem de râs în faţa unor neica-nimeni şi, cu două săptămâni înainte de startul oficial, nu există un 11 stabil", a scris "florin_80", pe aceeaşi linie fiind şi "răzvan_superdog": "Din păcate, suntem din nou în cădere liberă. În timp ce rivalii noştri fac istorie în Cupa UEFA, noi luăm bătaie după bătaie cu echipe anonime în meciuri amicale. şi o luăm şi la scor. E ruşinos ce se întâmplă, dar nu mă miră" .

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite