Ruşine alb-vişinie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii au fost învinşi pe teren propriu, scor 1-2, de către ultima clasată, U Cluj, şi mai au şanse foarte mici de a câştiga campionatul Înaintea începerii returului, Mircea

Giuleştenii au fost învinşi pe teren propriu, scor 1-2, de către ultima clasată, U Cluj, şi mai au şanse foarte mici de a câştiga campionatul

Înaintea începerii returului, Mircea Rednic şi-a avertizat jucătorii că Rapid a avut tot timpul probleme cu echipele pe care le consideră învinse dinainte.

Ei bine, giuleştenii nu au scăpat de acest sindrom şi au pierdut ruşinos, în Giuleşti, în faţa unei echipei U Cluj ce a evoluat aproape 30 de minute cu un om în minus. În urma acestui rezultat, alb-vişiniii au rămas la opt puncte în spatele liderului CFR Cluj şi păstrează şanse minime la câştigarea titlului.

În schimb, U Cluj a obţinut abia a doua victorie în campionat, precedentul succes venind în urma unui joc cu Steaua, pe teren propriu. "Am primit ambele goluri pe greşeli ale elevilor mei. La cel de-al doilea, Goga a făcut ce a vrut cu apărarea mea", a acuzat, la final, "Puriul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite