Rulmentul, în "sferturi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbalistele Marianei Târcă au eliminat pe Debrecen. După ce a urcat pe primul loc în clasamentul Ligii Naţionale, Rulmentul Braşov s-a calificat şi în sferturile de finală ale Cupei

Handbalistele Marianei Târcă au eliminat pe Debrecen.

După ce a urcat pe primul loc în clasamentul Ligii Naţionale, Rulmentul Braşov s-a calificat şi în sferturile de finală ale Cupei Cupelor. Ardelencele au învins cu 25-20 (14-9) formaţia maghiară Debrecen.

Golurile formaţiei antrenate de Mariana Târcă au fost înscrise de Vizitiu (8), Neagu (6), Woo Sun Hee (4), Gogârlă (4), Barcan (2) şi Niculae (1). "E o victorie importantă şi le felicit pe jucătoare. Mai e mult până la finală, dar mă bucur enorm când văd că mezinele Neagu şi Vizitiu (n.r. - ambele de 19 ani) se ridică la nivelul acestei echipe", a declarat antrenoarea Mariana Târcă.

Suporterii români şi cei maghiari s-au încăierat înainte de meci şi au continuat disputa şi în timpul partidei, motiv pentru care o parte din ei au fost evacuaţi de forţele de ordine. Cealaltă echipă românească prezentă în Cupa Cupelor, Universitatea Cluj, a jucat aseară cu Naisa Nis, în deplasare. În tur, clujencele s-au impus cu scorul de 33-28.

Rezultate Cupa Challenge

ABU Baku - Tomis Constanţa 32-29
(în tur 22-32)

Dunărea Brăila -
DHK Zora Olomuc 27-27 (în tur 27-26)
* Româncele s-au calificat în sferturi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite