Rulmentul, favorită la casele de pariuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La casele de pariuri, Rulmentul a primit o cotă de 1.35 pentru câştigarea Cupei Cupelor, împotriva norvegiencelor de la Larvik. Învinse la o diferenţă de patru goluri în meciul tur al finalei,

La casele de pariuri, Rulmentul a primit o cotă de 1.35 pentru câştigarea Cupei Cupelor, împotriva norvegiencelor de la Larvik. Învinse la o diferenţă de patru goluri în meciul tur al finalei, scor 21-25, Rulmentul trebuie să facă un meci perfect dacă doreşte să intre în posesia celui de-al doilea trofeu european din istorie.

După ce au câştigat Challenge Cup, în 2006, ele au şansa să-şi treacă în palmares şi Cupa Cupelor. "Le văd la antrenamente cât suflet pun şi cât de dornice sunt să câştige această cupă şi sincer, dacă vor reuşi acest lucru, chiar nu voi avea cuvinte să le mulţumesc. Merită din tot sufletul această cupă", a spus Mariana Târcă.

Casele de pariuri din lumea întreagă consideră că româncele au şanse mari să câştige meciul retur, astfel că le-au acordat acestora o cotă de 1.35 la victorie.

Prin comparaţie, Larvik a primit o cotă de 3.80. Partida Rulmentul-Larvik va avea loc astăzi, de la ora 17.15, şi va fi transmisă în direct la Sport.ro. La acest meci va asista şi preşedintele Traian Băsescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite