Rulmentul Braşov s-a distrat cu Cercle Dijon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia de handbal feminin Rulmentul Braşov este aproape sigură de calificarea în semifinalele Cupei Challenge, după ce, sâmbătă, a surclasat-o cu 32-19 pe Cercle Dijon. Golurile formaţiei

Formaţia de handbal feminin Rulmentul Braşov este aproape sigură de calificarea în semifinalele Cupei Challenge, după ce, sâmbătă, a surclasat-o cu 32-19 pe Cercle Dijon.
Golurile formaţiei antrenate de Mariana Târcă au fost marcate de Dronici (10), Radu, Niculae (câte 5), Avădanii (4), Barcan, Tivadar (câte 3) şi Măerean (2). Cea mai bună jucătoare de la Rulmentul Braşov a fost portarul Mihaela Crăcană, care a avut 23 de intervenţii reuşite, dintre care una la o lovitură de la şapte metri.
Antrenoarea Mariana Târcă este de părere că elevele sale sunt invincibile dacă evolueză mereu într-o asemenea manieră.
"Mă bucur totuşi că după primul sfert de oră am reuşit să ne revenim şi să jucăm la valoarea noastră. Cred că, dacă jucăm cum am făcut-o astăzi, într-adevăr nu ne poate sta nimeni în faţă. Acum sper că fetele şi-au dat seama că pot lupta cu orice adversar şi că nu ne mai poate opri nimeni să câştigăm Challenge Cup", a afirmat antrenoarea formaţiei braşovene, care a mai menţionat că şi-a dorit o victorie la zece goluri diferenţă în partida cu Cercle Dijon: "Fetele mi-au făcut însă o surpriză şi au bătut la o diferenţă mai mare. Îmi este imposibil să cred că mai putem pierde calificarea", a subliniat Târcă.
Antrenorul formaţiei Cercle Dijon, Xavier Bonet, a admis că echipa sa nu mai are şanse să se califice în semifinalele Challenge Cup: "Fără discuţie, victoria Rulmentului este meritată. Este o echipă mult mai puternică. După părerea mea, nu se mai pune problema calificării pentru noi, la diferenţa asta de scor".
Meciul retur dintre Rulmentul şi Cercle Dijon se va disputa pe 18 martie, în Franţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite