Rubens Barrichello, recordmenul Marelui Circ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică, când îşi va lua locul pe grila de start al MP al Turciei, brazilianul Rubens Barrichello va deveni cel mai experimentat pilot de Formula 1. El va alerga în cel de-al 257 MP din

Duminică, când îşi va lua locul pe grila de start al MP al Turciei, brazilianul Rubens Barrichello va deveni cel mai experimentat pilot de Formula 1. El va alerga în cel de-al 257 MP din cariera sa, carieră care a început în 1993 la echipa Jordan, şi îl va depăşi astfel pe Riccardo Patrese, care a adunat 256 de curse în Formula 1. "Norocul meu a fost că am intrat de tânăr în Formula 1. Chiar dacă am ajuns la 35 de ani, încă îmi mai place să concurez", a declarat brazilianul.

Dintre piloţii aflaţi încă în activitate, cel mai aproape de brazilian se află britanicul David Coulthard. Acesta va lua startul în cel de-al 233-lea MP, italianul Giancarlo Fisichella va atinge şi el borna 199, iar Jarno Trulli va alerga în cursa cu numărul 166.

Massa, cel mai rapid

Brazilianul Felipe Massa a fost cel mai rapid pilot de la Istanbul, ieri-dimineaţă, în prima sesiune a antrenamentelor libere care au deschis Marele Premiu al Turciei. Pilotul echipei Ferrari, învingător în ultimii ani pe malul Bosforului, a oprit cronometrul la 1:27.323. Pe locul doi a terminat surprinzătorul finlandez Heikki Kovalainen, cel care în Spania a suferit un cumplit accident. MP al Turciei va avea loc mâine, de la ora 14.55, în direct la TVR 1.

Cazare şi bilet = 228 de euro

Românii care au dorit să asiste la MP al Turciei au fost nevoiţi să scoată din buzunar cel puţin 228 de euro. În acest tarif a intrat biletul de acces pentru întregul weekend, precum şi cazarea pentru trei nopţi, în cameră dublă, la un hotel de patru stele. Doritorii au mai fost nevoiţi să achite taxa de viză pentru Turcia, asigurarea medicală, transportul, dar şi o altă taxă de livrare a biletelor în România, în valoare de 45 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite