Ros-albastrii s-au distrat din nou cu rezervele norvegienilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a obtinut o victorie lejera, scor 3-1, la Constanta, in fata norvegienilor de la Valerenga. La fel ca la Oslo, scandinavii au aliniat o echipa de start din care au lipsit mai multi titulari,

Steaua a obtinut o victorie lejera, scor 3-1, la Constanta, in fata norvegienilor de la Valerenga. La fel ca la Oslo, scandinavii au aliniat o echipa de start din care au lipsit mai multi titulari, astfel ca misiunea ros-albastrilor s-a transformat intr-o demonstratie de fotbal. Dica (31), Gabriel Bostina (41) si Victoras Iacob (48) au semnat punctele Stelei, in timp ce adversarii au marcat golul de onoare prin Hulsker in minutul 56. Asa cum au promis, cei 10.000 de constanteni prezenti la meci au sustinut cu ardoare Steaua. Inaintea partidei, suporterii stelisti veniti de la Bucuresti au scandat numele echipei Farul, in timp ce fanii constanteni i-au incurajat pe ros-albastri pe toata durata partidei. Galeria Stelei nu a uitat din ce cauza a fost mutat meciul la Constanta si a afisat un banner in limba engleza cu mesajul: ,UEFA, spune-ne cat de saraca este tara ta si o sa-ti spunem cat de rasisti sunteti".
Obiectivul Stelei: calificarea in finala
Bucuros dupa desfasurarea de forta a ros-albastrilor, patronul Gigi Bacali crede ca Steaua nu are prea multi adversari puternici pe continent. ,Acum, in Europa sunt zece echipe care sunt in frunte, iar celelalte sunt sub valoarea noastra. Obiectivul echipei este acum finala Cupei UEFA, pentru ca nu sunt echipe de valoare prea mare", a comentat Becali. Desi echipa sa a pierdut intr-o maniera categorica, antrenorul norvegian Kjetil Rekdal a fost multumit de joc. ,Azi am avut o echipa mai buna in teren si am jucat mai bine ca la Oslo. Acolo ne-au lipsit zece jucatori, azum doar sase. Pentru noi, campionatul este mai important decat a fost acest meci", a declarat Rekdal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite