Ronaldo zice că nu este gras

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul, în vârstă de 29 de ani, a avut un an cenuşiu la Real Madrid, marcat de mai multe accidentări. Acest lucru şi-a pus amprenta asupra siluetei brazilianului, care întotdeauna a fost

Jucătorul, în vârstă de 29 de ani, a avut un an cenuşiu la Real Madrid, marcat de mai multe accidentări. Acest lucru şi-a pus amprenta asupra siluetei brazilianului, care întotdeauna a fost supraponderal. Însă atacantul nu recunoaşte această stare de fapt.
"Nu mă deranjează că se spune că sunt gras. Cred că este o lipsă de cunoaştere din partea publicului şi a ziariştilor. Ce înseamnă să fii gras? Toată lumea vorbeşte despre asta, dar mie acest subiect îmi provoacă râsul", a declarat atacantul. Ronaldo nu a mai jucat un meci întreg de pe 8 aprilie, când a părăsit terenul din cauza unei accidentări la glezna dreaptă. Însă de când a venit la naţională, fotbalistul s-a antrenat normal. "E ca şi cum aş fi venit din vacanţă, pentru că nu am mai jucat de o lună şi jumătate. Sunt fericit că pot să lovesc mingea, aşa că mă pregătesc pentru un turneu de vis", a concluzionat fotbalistul. Ronaldo va participa la a patra Cupă Mondială, în 2002 el fiind golgheterul competiţiei, cu opt reuşite, ceea ce a ajutat Brazilia să câştige cel de-al cincilea trofeu din istorie. În altă ordine de idei, presa iberică notează că atacantul a refuzat, de curând, o ofertă de 120 milioane de dolari, pentru un contract pe zece ani, din partea echipei americane Red Bull New York. Starul a precizat că, şi după 2008, când îi expiră contractul cu Real Madrid, ar dori să evolueze tot în Europa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite