Ronaldinho s-a înţeles deja cu formaţia engleză Chelsea?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţia confuză a superstarului brazilian Ronaldinho la FC Barcelona naşte noi scenarii. În timp ce clubul catalan nu comentează referitor la viitorul decarului, tabloidul "The Sun" susţine

Situaţia confuză a superstarului brazilian Ronaldinho la FC Barcelona naşte noi scenarii. În timp ce clubul catalan nu comentează referitor la viitorul decarului, tabloidul "The Sun" susţine că acesta s-a înţeles deja cu Chelsea în privinţa salariului său.

Dacă va merge la gruparea londoneză, "Dinţosul" va încasa nu mai puţin de 320.000 de euro pe săpămână, scrie "The Sun", care adaugă că Barcelona s-ar despărţi de vedeta sa pentru 100 de milioane de euro.

În vârstă de 27 de ani, Ronaldinho traversează cel mai greu moment al carierei sale, fiind contestat la vicecampioana Spaniei, unde până de curând era considerat unul dintre jucătorii indispensabili ai echipei.

Brazilianul a ratat derby-ul cu Sevilla de sâmbăta trecută şi nu a fost inclus în lotul pentru meciul de astăzi cu Real Zaragoza. Oficialii Barcelonei susţin că absenţele vin din cauza unei accidentări suferite de jucător.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite