Romeo Surdu: "Primă specială? Mulţi pupici"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a marcat un gol în Giuleşti, acum o etapă, atacantul echipei CFR Cluj, Romeo Surdu, a înscris de două ori şi în poarta celor de la Dinamo, punând astfel capăt seriei de

După ce a marcat un gol în Giuleşti, acum o etapă, atacantul echipei CFR Cluj, Romeo Surdu, a înscris de două ori şi în poarta celor de la Dinamo, punând astfel capăt seriei de invincibilitate a elevilor lui Rednic. Internaţionalul de tineret, care este şi finul lui Răzvan Lucescu, a ajuns la şapte goluri în acest campionat şi se află pe locul trei în clasamentul golgheterilor, dar fotbalistul spune că a rămas cu picioarele pe pământ.
- Romeo, se pare că eşti eroul acestui campionat
- Nu sunt un erou. Presa mă consideră un erou. Eu doar mi-am făcut datoria la echipa de club. Dinamo este o formaţie omogenă, greu de învins, şi mă bucur că le-am dat două goluri. Eu sper să o ţin tot aşa.
- Te-a felicitat Răzvan Lucescu pentru cele două goluri?
- Nu am vorbit cu Răzvan. Eu am dat o mână de ajutor echipei mele care se luptă cu Rapid pentru a ocupa un loc care să ducă în cupele europene. Golurile mele au dus Clujul la egalitate cu Rapid, aşa că nu se poate vorbi de faptul că i-am ajutat pe giuleşteni sau că am relansat campionatul.
- Ai primit vreo primă specială pentru că i-ai oprit pe dinamovişti?
- În afară de prima de meci, nu am primit nimic. Ce primă specială? Mulţi pupici şi nimic mai mult.
- Având în vedere faptul că eşti pe locul trei în clasamentul golgheterilor, te gândeşti la echipa naţională?
- Cine nu speră să joace în echipa naţională alături de nişte fotbalişti care evoluează în campionatele puternice ale lumii? Dar, până acolo, mai am un drum foarte lung de parcurs.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite