Românul Adrian Piţ a semnat cu AS Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea la care este legitimat şi Cristian Chivu l-a transferat pe mijlocaşul român Adrian Piţ, din liga a doua elveţiană, la AC Bellizona. AS Roma a înregimentat ieri un fotbalist

Gruparea la care este legitimat şi Cristian Chivu l-a transferat pe mijlocaşul român Adrian Piţ, din liga a doua elveţiană, la AC Bellizona.

AS Roma a înregimentat ieri un fotbalist român, şi nu este vorba despre Ciprian Marica sau Radu Ştefan, doi fotbalişti care se află de mai multă vreme în atenţia vicecampioanei Italiei.

Noul transfer al romanilor se numeşte Adrian Piţ, are 24 de ani şi a fost lansat în fotbalul mare de UTA.

"Am trecut testul medical şi am semnat cu Roma, care nu trebuie să plătească pentru mine. Contractul meu cu Bellizona expiră pe 30 iunie", a declarat, ieri, mijlocaşul român pentru "Gazzetta dello Sport".

Iarna trecută, Piţ a avut şansa de a reveni la UTA, însă a preferat să-şi ducă la bun sfârşit înţelegerea cu AC Bellizona, grupare din a doua ligă elveţiană. Ştia că e urmărit de mai multe echipe din Serie A, iar visul său a fost împlinit ieri, când a semnat chiar cu vicecampioana AS Roma.

Fostul decar al Bellizonei merge la Roma liber de contract şi mărturiseşte că nu l-a cunoscut încă pe antrenorul Luciano Spaletti. "Am vorbit doar cu directorul sportiv al clubului, Daniele Pradi şi ştiu că am fost monitorizat îndelung, înainte să mi se ofere un contract", spune Piţ, care joacă pe postul de mijlocaş stânga. "Cunosc echipa, am văzut aproape toate meciurile Romei din acest sezon la televizor. Sper să mă pot impune. Pe Chivu îl ştiu tot de la televizor, dar sper să rămână la Roma şi să jucăm împreună", a mai declarat fotbalistul pentru "Gazzetta dello Sport".

Piţ a mai fost în probe şi la Ascoli, însă fără să fie oprit în lot de fosta echipă a lui Vali Năstase.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite