Romano Prodi i-a scris Angelei Merkel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Prea stimată doamnă cancelar, dragă Angela". Aşa începe scrisoarea pe care premierul italian, Romano Prodi, i-a trimis-o omologului german, Angela Merkel, o scrisoare deschisă prin care îşi

"Prea stimată doamnă cancelar, dragă Angela". Aşa începe scrisoarea pe care premierul italian, Romano Prodi, i-a trimis-o omologului german, Angela Merkel, o scrisoare deschisă prin care îşi anunţa participarea la meciul Germania - Italia din seara aceasta. Scrisoarea arată că Prodi ştie care este miza meciului de la Dortmund. "În fotbal, Germania este rivalul nostru istoric", a scris premierul italian, precizând însă că meciurile dintre cele două echipe au fost întotdeauna spectaculoase.
Prodi, cunoscut drept diletant în ale fotbalului, îi promisese lui Merkel, nu demult, că va veni la finala Germania - Italia. Cancelarul german a răspuns atunci în glumă că "cine ajunge târziu, acela este pedepsit de viaţă". Prodi i-a amintit omologului şi de celebra semifinală din Mexic, în 1970, când Italia a învins Germania cu 4-3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite