Românii întâlnesc doi favoriţi în turul doi la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Hănescu va încerca astăzi să-şi egaleze cea mai bună performanţă pe iarba londoneză de la Wimbledon, prezenţa în turul trei acum 5 ani. Românul îl va întâlni pe Tomas Berdych

Victor Hănescu va încerca astăzi să-şi egaleze cea mai bună performanţă pe iarba londoneză de la Wimbledon, prezenţa în turul trei acum 5 ani. Românul îl va întâlni pe Tomas Berdych din Cehia, cap de serie numărul 11.

Hănescu a trecut destul de uşor de primul tur, după o victorie în patru seturi la columbianul Alejandro Falla, dar va avea o misiune dificilă în faţa lui Berdych, care anul trecut a ajuns până în sferturile de finală la Wimbledon.
Cehul de 22 ani, locul 20 în clasamentul ATP, l-a depăşit în primul tur pe rusul Evgeny Korolev, însă după cinci seturi (7-5 în decisiv).

Pe tabloul feminin, Edina Gallovits, calificată pentru prima oară în turul doi la Londra, are, la rândul ei, un adversar de temut. Gallovits, locul 84 în WTA, o va întâlni pe rusoaica Anna Chakvetadze, cap de serie nr. 8 la Wimbledon şi locul 8 în WTA.

Niculescu, învingătoare

Monica Niculescu s-a calificat ieri în turul doi al turneului de la Wimbledon, unde o va întâlni pe tenismena maghiară Agnes Szavay. Niculescu a învins-o în turul doi pe slovaca Magdalena Rybarikova, scor 1-6, 6-3, 6-4. Românca va primi pentru calificarea în turul doi un cec în valoare de 21.515 euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite