Românii, înfrângeri pe linie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi cei trei români care au evoluat ieri în turul doi la Wimbledon au părăsit competiţia. Edina Gallovits a fost învinsă fără drept de apel de a opta favorită a competiţiei, rusoaica

Toţi cei trei români care au evoluat ieri în turul doi la Wimbledon au părăsit competiţia. Edina Gallovits a fost învinsă fără drept de apel de a opta favorită a competiţiei, rusoaica Ana Ceakvetadze, scor 6-4, 6-2.

La rândul ei, Monica Niculescu a ratat calificarea în turul trei, după ce a fost întrecută de favorita numărul 15, unguroaica Anges Szavay, scor 5-7, 7-5, 6-2. Niculescu a fost la un pas de a produce o mare surpriză şi cea mai bună performanţă a carierei sale, după ce a câştigat primul set cu 7-5, iar în setul doi conducea cu 5-3 şi servea pentru meci.

Timorată probabil de posibilul succes, românca a greşit câteva mingi uşoare şi i-a permis astfel adversarei să realizeze breakul. Din acel moment, jocul Monicăi a intrat în declin, astfel că a pierdut şi setul doi, şi setul trei.
Ultimul român care a intrat pe teren ieri a fost Victor Hănescu, cel care a dat piept cu cehul Tomas Berdych.

Din păcate pentru noi, al 11-lea favorit al competiţiei s-a impus în patru seturi, scor 6-7, 7-6, 6-1, 6-2, aceasta fiind şi prima întâlnire între cei doi jucători. Oricum, pentru performanţa lor, Monica Niculescu, Edina Gallovits şi Victor Hănescu s-au ales cu cecuri de câte 17.000 de lire sterline.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite