România, înfrângere la CM de tineret din Canada

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de handbal feminin a României a înregistrat prima înfrângere la Campionatul Mondial de tineret din Canada, după ce a pierdut în faţa Franţei, cu scorul de 20-26 (9-10), ocupând

Naţionala de handbal feminin a României a înregistrat prima înfrângere la Campionatul Mondial de tineret din Canada, după ce a pierdut în faţa Franţei, cu scorul de 20-26 (9-10), ocupând locul secund în grupa A. Pentru România, meciul a mers prost încă din prima repriză. Franţa a condus cu 4-1, după care handbalistele românce nu au reuşit să marcheze timp de 17 minute.
şi-au revenit pe finalul reprizei, dar criza în faza ofensivă a revenit la mijlocul părţii a doua. Apărarea bună a Franţei a dus la o înfrângere pentru România, care trebuie să se mulţumească, după patru meciuri disputate în grupa A, cu poziţia secundă, cu şase puncte acumulate. Pe primul loc, Franţa este neînvinsă, cu 8 puncte. Echipa României a disputat, ieri-noapte, ultima partidă din grupa A, în compania naţionalei Japoniei. Indiferent de rezultatul meciului, handbalistele române nu mai pot rata calificarea în semifinalele CM din Canada, unde, conform regulamentului, vor întâlni, sâmbătă, formaţia clasată pe primul loc în grupa B, poziţie pe care se află în prezent Danemarca. Duminică vor avea loc finalele, cea mică, între învinsele din semifinale de la ora 20.30, ora României, şi cea mare, între învingătoarele din semifinale, de la ora 23.00, ora României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite