România încearcă să placheze Rusia la IRB Nations Cup

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un prim succes în faţa selecţionatei Uruguayului, scor 10-6, România continuă cursa pentru cucerirea trofeului IRB Nations Cup, ediţia a doua, care se desfăşoară în aceste zile la

După un prim succes în faţa selecţionatei Uruguayului, scor 10-6, România continuă cursa pentru cucerirea trofeului IRB Nations Cup, ediţia a doua, care se desfăşoară în aceste zile la Bucureşti.

Duminică, pe stadionul Arcul de Triumf, cu începere de la ora 20.00, stejarii vor evolua în compania formaţiei similare a Rusiei, o echipă foarte puternică, ce ne-a pus mereu probleme în Cupa Europeană a Naţiunilor.
Costică Merşoiu crede în victoria Stejarilor

"Am revenit la echipa naţională după o pauză de trei luni, iar acum sper să reuşesc meciuri cât mai bune. Rusia ne-a învins în ultima partidă directă.

Ştiu că şi-a îmbunătăţit jocul şi sper să facem un meci cât mai bun împotriva acestei puternice selecţionate", a declarat Costică Merşoiu. Mai mult, Ellis Meachen, directorul tehnic al echipei naţionale, a fost nemulţumit de prestaţia jucătorilor în partida cu Uruguay şi speră ca stejarii să abordeze altfel întâlnirea cu Rusia.

Stejarii mai au de disputat două partide foarte grele: cu Italia A, pe 15 iunie, şi cu Emerging Springboks, pe 20 iunie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite