România şi Mongolia, câte cinci medalii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşov a găzduit turneul Internaţional de Lupte ale României "Ion Cornianu" pentru seniori la greco-romane şi libere şi senioare la libere. A fost una dintre cele mai puternice competiţii ce

Braşov a găzduit turneul Internaţional de Lupte ale României "Ion Cornianu" pentru seniori la greco-romane şi libere şi senioare la libere. A fost una dintre cele mai puternice competiţii ce precede Mondialele de juniori de la Beijing şi de seniori de la Baku, unde vom merge şi cu doi arbitri FILA: Tiberiu Horvath şi Ovidiu Lazăr.

Preşedintele Federaţiei Române de Luptă, Cristian Poteraş, i-a avut ca oaspeţi de onoare pe fiul şi nora celui ce a dat numele turneului, Rodica şi Petre Cornianu, precum şi pe dr. Csaba Heghedus, preşedintele Federaţiei Ungare de Lupte, vicepreşedinte FILA. A fost prezent şi vicepreşedintele Federaţiei Italiene, Lucio Caneo, care a însoţit-o pe soţia sa, arbitrul Edi Dosza. De remarcat că întreaga echipă a Israelului e alcătuită din ex-sovietici: moldoveni, ruşi, bieloruşi, iar antrenorul echipei SUA este iugoslavul Morim Pedrovic, fost campion olimpic şi mondial, azi stabilit în Colorado Spring. 14 ţări au participat la competiţie, cu peste 200 de sportivi. Un clasament al aurului situează pe prima treaptă România şi Mongolia - cu cinci medalii, Ungaria - patru medalii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite