Româncele se bat în Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

buzunar, au cucerit şi Cupa României, iar în campionat şi-au învins adversarele din finală de două ori, ultima oară chiar miercuri, cu scorul de 30-25. "Fetele au un moral bun, iar lotul

buzunar, au cucerit şi Cupa României, iar în campionat şi-au învins adversarele din finală de două ori, ultima oară chiar miercuri, cu scorul de 30-25. "Fetele au un moral bun, iar lotul nostru este peste cel al Tomisului. Nu avem voie să ratăm acest trofeu. Cred că, în proporţie de 95 la sută, vom câştiga", ne-a declarat preşedintele Rulmentului, Radu Leţa. Neoficial, se pare că elevele Marianei Târcă au o primă de obiectiv de 8.000 de euro pentru titulare, iar primăria oraşului intenţionează să premieze fiecare jucătoare cu aproximativ 2.500 - 3.000 de euro. După meciul de miercuri, fetele de la Tomis au rămas în Poiana Braşov, pentru a pregăti partida de mâine. Preşedintele şi finanţatorul clubului, Gheorghe Slabu, consideră că echipa sa este avantajată că va juca returul pe teren propriu, apreciind că şansele de câştigare a cupei sunt egale. "Ne-am mulţumi cu un egal sau cu un rezultat cât mai strâns. Singurele lucruri de care mă tem sunt accidentările şi arbitrajul", ne-a spus oficialul constănţean, care a anunţat că, în cazul în care va lua cupa, întreaga echipă va fi premiată cu 30.000 de euro.

Donaţii pentru sinistraţi
Conducerea Rulmentului a decis ca banii proveniţi din vânzarea biletelor să fie donaţi sinistraţilor inundaţiilor din ultima perioadă. "Ne-am sensibilizat cu toţii văzând la televizor ce e în ţară, şi ne-am gândit să ajutăm cumva oamenii rămaşi fără case. Vom dona toate încasările unor familii, probabil din judeţul Dolj, care chiar au nevoie de aceşti bani", a declarat finanţatorul echipei, Teodor Florescu. Suma care va ajunge la sinistraţi este de aproximativ 120 de milioane de lei vechi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite