Roma e ruptă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea meciului de mâine cu CFR Cluj, din Liga Campionilor, echipa italiană are cinci titulari incerţi Cel mai afectat compartiment din echipa romană este mijlocul, acolo unde Daniele De

Înaintea meciului de mâine cu CFR Cluj, din Liga Campionilor, echipa italiană are cinci titulari incerţi

Cel mai afectat compartiment din echipa romană este mijlocul, acolo unde Daniele De Rossi, Perotta şi Mexes ar putea lipsi în partida de mâine seară.

AS Roma are probleme atât de moral, cât şi de efectiv. Învinsă cu 3-1 la Palermo, în etapa a doua din Serie A, echipa antrenată de Luciano Spaletti nu va putea conta pe cel puţin cinci titulari în partida cu CFR Cluj din Grupa A a Ligii Campionilor.

Fundaşul brazilian Juan, mijlocaşul italian Perotta şi francezul Mexes, precum şi atacanţii Totti şi muntenegreanul Vucinici sunt incerţi înaintea meciului. Mijlocaşul Danielle De Rossi va absenta sigur.

În aceste condiţii, Francesco Totti ar putea juca, dar antrenorul Luciano Spaletti se va decide în privinţa sa chiar în ziua meciului. Delegaţia lui CFR Cluj a ajuns ieri la Roma şi s-a cazat la hotelul de cinci stele Duke. Ieri seară, clujenii au efectuat primul antrenament în Italia, de la ora 18.30.

"Am dormit pe teren"

Meciul de sâmbătă de la Palermo a început perfect pentru AS Roma, care a condus cu 1-0 din minutul 8 prin golul brazilianului Baptista.

Sicilienii au revenit însă şi au câştigat clar prin "dubla" lui Fabrizio Micolli şi printr-un gol al lui Cavani. Stefano Okaka Chuka, atacant la AS Roma, a confirmat jocul slab făcut de echipa sa: "Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat, dar parcă am adormit după al doilea gol primit. Va trebui să uităm totodată de acest rezultat şi să privim în viitor, mai ales că Liga Campionilor este pe punctul de a începe".

Lista incerţilor

Juan (fundaş)
De Rossi (mijlocaş)
S.Perotta (mijlocaş)
P.Mexes (mijlocaş)
Totti (atacant)
M.Vucinici (atacant)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite