"AS Roma este o echipă tare, dar poate fi învinsă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Piţ, fotbalist la Pisa, o încurajează pe CFR Campioana României poate debuta cu dreptul în grupele Ligii Campionilor dacă reuşeşte să-i anihileze pe atacanţii Romei Mirko

Adrian Piţ, fotbalist la Pisa, o încurajează pe CFR

Campioana României poate debuta cu dreptul în grupele Ligii Campionilor dacă reuşeşte să-i anihileze pe atacanţii Romei Mirko Vucinici şi Julio Baptista.

CFR Cluj va debuta în grupele Ligii Campionilor cu un meci de terenul echipei AS Roma, care a terminat pe locul doi sezonul trecut din Serie A. Legitimat la AS Roma, dar împrumutat la Pisa, românul Adrian Piţ crede că CFR poate încurca vicecampioana Italiei dacă prinde o zi de excepţie.

"Roma este o echipă puternică atât în atac, cât şi în apărare. În linia ofensivă, pericolul vine în principal de la muntenegreanul Vucinici şi de la brazilianul Baptista, iar în apărare, francezul Mexes este ca un zid. Roma aparent nu are puncte slabe, dar în fotbal s-au văzut multe. Dacă prinde o zi bună, CFR poate face o surpriză. De ce să nu credem în ei?", a declarat Piţ.

Mijlocaşul a vorbit şi despre ce înseamnă căpitanul Francesco Totti pentru AS Roma. "Este genul de fotbalist care face tot jocul în atac. Şi în vestiar are un rol important. Este modest şi ştie să păstreze echipa unită. La Roma, toţi jucătorii sunt prieteni, n-am văzut niciodată să fie vreunul tratat preferenţial", a spus Piţ.

Spaletti, un antrenor "exemplar"

Fotbalistul român spune că meritul pentru prestaţiile bune ale romanilor din ultimii ani îi aparţine antrenorului Luciano Spaletti: "Este un om extraordinar şi un antrenor exemplar. S-a purtat mereu frumos cu mine şi am învăţat multe lucruri de la el".

În Roma sunt mulţi români care vor veni sigur să o încurajeze pe CFR Cluj
Adrian Piţ, fotbalist AS Roma împrumutat la Pisa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite