Roma lui Chivu presează Interul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După doar 14 etape din actualul sezon, prima ligă italiană are doar două favorite certe la titlu. În timp ce eterna candidată Juventus plăteşte pentru propriile greşeli în Serie B şi AC

După doar 14 etape din actualul sezon, prima ligă italiană are doar două favorite certe la titlu. În timp ce eterna candidată Juventus plăteşte pentru propriile greşeli în Serie B şi AC Milan se află în derivă de la plecarea lui şevcenko, două cluburi sunt gata să profite de noua ordine din Italia: Inter Milano şi AS Roma. Milanezii au ajuns sâmbătă la a 11-a victorie consecutivă în toate competiţiile, trecând lejer de Siena, scor 2-0. Golurile lui Burdisso (11) şi Crespo (54) au rezolvat meciul pentru elevii lui Roberto Mancini, în faţa unei Siena la care românul Paul Codrea a fost neputincios. "A fost copleşit de superioritatea tehnică şi tactică a cuplului milanez Vieira-Cambiasso, primind puţine pase şi neputând face faţă între doi mijlocaşi de clasă mondială", a descris agenţia italiană tgcom.it prestaţia lui Codrea, notându-l cu 5,5.
Roma, victorie din penalty
Spre deosebire de Codrea, Cristian Chivu a trăit momente mai bune în această etapă. Titular la AS Roma şi printre cei mai buni oameni de pe teren, a pus umărul la victoria de acasă, cu Atalanta (2-1). Oaspeţii au fost cei care au deschis scorul prin Zampagna (19), romanii având nevoie de două penalty-uri transformate de căpitanul Totti (50 şi 64) pentru a se impune.
Roma se menţine astfel la patru puncte de Inter şi se profilează a fi principala contracandidată a nerazzurilor la câştigarea titlului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite