Roger Federer, în alb şi negru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă pe terenurile de la Wimbledon elveţianul a evoluat în alb, la US Open a ales să poarte negru. El este principalul favorit la câştigarea turneului Cel mai bun jucător de tenis din

Dacă pe terenurile de la Wimbledon elveţianul a evoluat în alb, la US Open a ales să poarte negru. El este principalul favorit la câştigarea turneului

Cel mai bun jucător de tenis din lume, Roger Federer, îşi continuă nestingherit drumul către un al patrulea titlu la US Open şi a reuşit să ajungă în sferturi după ce a trecut de ibericul Feliciano Lopez, scor 3-6, 6-1, 6-4, 6-1, 6-4.

Dacă despre jocul de tenis al liderului mondial nu ar mai fi prea multe de spus, în schimb, acesta a încercat să spargă monotonia schimbând vestimentaţia.

Astfel, dacă la Wimbledon a uimit o întreagă lume prin eleganţă, alegând să poarte un echipament alb, la US Open, negrul pare să domine. Astfel, la partida cu Lopez, Federer a venit îmbrăcat integral în negru: bentiţă, tricou, pantaloni, şosete şi adidaşi, echipament care a provocat rumoare în rândul spectatorilor.

"Este o vestimentaţie pe care nu o poţi utiliza decât la jocurile de seară. În timpul zilei, te încingi prea tare. Sincer, mă gândeam că o să arăt ca un idiot, dar văd că oamenilor le-a plăcut", a declarat elveţianul.

În turul următor, Federer va da piept cu Andy Roddick, pe care l-a învins de 13 ori în 14 întâlniri. Ultima întâlnire dintre cei doi a avut loc în semifinalele ediţiei din acest an al turneului de la Australian Open, când elveţianul s-a impus în trei seturi.

Meci dramatic pentru Haas

Singurul succes al lui Roddick datează din 2003, când americanul s-a impus în semifinalele mastersului de la Montreal.

Americanul James Blake şi germanul Tommy Haas au disputat cel mai frumos joc al zilei de luni. Din această încleştare a ieşit victorios Haas, scor 4-6, 6-4, 3-6, 6-0, 7-6 (4), asta după ce a salvat dramatic trei mingi de meci. Un alt sfert-finalist decis în ziua de luni este rusul Nikolay Davydenko, favoritul numărul patru depăşindu-l în trei seturi pe Hyung-Taik Lee, scor 6-1, 6-3, 6-4.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite